Детайли от ПИК-2003 ООД изработка на неръждаема стомана от Пик 2003 ООД

Контакти с Пик 2003 – склад на едро за стомани в Русе

Координати на склада на едро за стомани в Русе – бившето ЗММ Стефан Караджа

Сграда на ПИК-2003 - склад на едро за стомани в Русе

Сграда на ПИК-2003 ООД

Ако се интересувате от търговия със стомани и метали, използвайте публикуваните контакти с Пик 2003 и координатите на склада на едро за стомани в Русе. Свързвайки се с фирмата, Вие ще можете да получите информация относно произвежданата продукция, складовите наличности, услугите по разкрой и рязане или начините за заявка, поръчка и доставка на ламарини, профили, заготовки и други детайли от метал.

  • Адрес на склада на едро за стомани и метални детайли: град Русе, ул. Св. Д. Басарбовски 12.
  • Тел.: +359 82 82 84 00
  • Тел.: +359 82 82 86 00
  • GSM: +359 878 926 027
  • GSM: +359 888 926 027
  • E-mail: pik2003ltd@gmail.com
  • E-mail: pik2003ltd@abv.bg

На адреса на склада на едро за стомани и метални детайли в град Русе е разположена и производствената база на фирмата. Тук можете да откриете широка гама от стомани (конструкционни, инструментални, шпонкови) профили и детайли (топлоустойчиви, неръждаеми, рапидни), ламарини, тръби, шини, чугун, ГВ ламарина, прокат, шестостени, шини, квадрати и други.

Можете, също така, да направите поръчка за газово рязане, разкрой и рязане на лентоотрезни машини.

Можете да сте сигурни, че в склада на едро за стомани в Русе на фирма Пик 2003 ООД ще бъдете обслужени на нивото, което заслужава всеки клиент, а именно: бързо, адекватно, вежливо и с индивидуален подход.

Онлайн контакти с Пик 2003

Възможността за осъществяването на онлайн контакти с Пик 2003 е създадена в полза на онези клиенти и партньори, които предпочитат този начин на комуникация или желаят да опишат своето запитване подробно. Нашите служители и консултанти се запознават с всеки имейл индивидуално и осъществяват обратна връзка в най-кратки срокове, предоставяйки точна и ясна информация, чрез която да отговорят на зададените въпроси.

Не пропускайте да впишете своите точни данни за връзка, за да можете да сте сигурни, че представителите на фирмата ще имат възможността да Ви открият.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Форма за обратна връзка

Полетата отбелязани със * за задължителни

Анти СПАМ въпрос

6 + 6 =