Детайли от ПИК-2003 ООД изработка на неръждаема стомана от Пик 2003 ООД

Рязане на лентоотрезни машини и CNC (газово рязане) – Пик 2003 ООД

Рязане на лентоотрезни машини

Разкрой и рязане на лентоотрезни машини, газо-пламъчно рязане и други услуги от Пик 2003 ООД

Фирма Пик 2003 ООД предлага широка гама от услуги за металните изделия като разкрояване и рязане на лентоотрезни машини и газо-пламъчно рязане на ламарини, заготовки за ламарини, прокат и т.н.

В базата си в Русе фирмата има възможност за извършването на следния набор от услуги:

  • Разкрой и рязане на лентоотрезни машини на кръгъл прокат до ф 420 мм;
  • Разкрой и рязане на лентоотрезни машини на плосък прокат до 250х500 мм;
  • Разкрой и рязане на лентоотрезни машини на профили под ъгъл от 0ͦ до 90ͦ;
  • CNC – газо-пламъчно рязане на ламарини от черна стомана с дебелина до 220 мм и формат на листите до 2500х10000 мм.

Продуктите, които се изработват при разкроя и рязането, предлагани от фирмата, са според конкретните заявки на клиента, но най-често са метални детайли в различни форми и размери, стоманени листа, профили, прокати, ламарини в различни размери и други.

Неслучайно Пик 2003 ООД има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 по отношение на извършваните от нея дейности и услуги. По този начин фирмата гарантира че при производството на заготовки от ламарини, тръби, прокати и други профили се поддържа сериозно ниво на действие от страна на целия персонал.

Разкроят и рязането на лентоотрезни машини, както и газо-пламъчното рязане (CNC) са услуги, които фирмата извършва с увереността, че по този начин не просто удовлетворява поръчките на клиентите, но и създава доверие в тях, което е една стабилна основа за дългосрочни бъдещи взаимоотношения.

Цени за рязане на лентоотрезни машини и газово рязане

Цените за отрязване на лентоотрезни машини и газово рязане са оптимални за съотношението между предлаганото високо качество и стандартите на българския пазар. Можете за се запознаете с ценоразписа на услугите на Пик 2003, който се актуализира непрекъснато, така че да сте сигурни в неговото осъвременяване към настоящия момент.

Ценова листа с услуги